«Τρομερά παραμύθια για ατρόμητους»

Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω ενός θέματος υγείας που προέκυψε στην αφηγήτρια, δυστυχώς θα πρέπει να αναβάλουμε την παράσταση. Λυπούμαστε για την αναστάτωση στον προγραμματισμό σας. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για την νέα ημερομηνία.

----------------------------------------------------------
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 12:00
Για παιδιά 7+, εφήβους και ενήλικες

Ένα ταξίδι στα βαθιά νερά των τρομερών παραμυθιών. Παραμύθια, που μέσα στις πονηρές τους κρυψώνες, φύλαξαν προσεχτικά των μύθων πολύτιμα κομμάτια.

Ταξίδια μεγάλα και δύσκολα για ατρόμητους, αλήθειες που παλεύουν με τα ψέματα και σκηνές που θυμίζουν αρχαίους μύθους, τρομερούς!

Μπορεί, ας πούμε, σε ένα παραμύθι, να κρύβονται τα μαύρα πανιά ενός μυθικού πλεούμενου; Όμοια με εκείνο που κυβερνούσε ο ξακουστός Θησέας και η θωριά τους προμήνυε θρήνο και χαμό; Μπορεί σε μια ιστορία του λαού μας, που έφτασε μέχρι σήμερα κοντά μας, να κρύβεται το μυθικό ταίριασμα της μάγισσας Μήδειας και του θαλασσοπόρου Ιάσονα;...Και σ' ένα παραμύθι από λαό γειτονικό, πως βρήκε άραγε τρόπο να στήσει το λημέρι του σε σκοτεινή σπηλιά, ένας γίγαντας φοβερός και μονόφθαλμος;...
Εκεί που η αλήθεια συναντάει το ψέμα και ο μύθος συναντάει το παραμύθι, τότε σταματάει ο χρόνος, κλείνουν τα στόματα και...«καλησπέρα στην αφεντιά σας!-να'χει θάρρος η καρδιά σας!»

Μια μικρή κατασκευή
Στο τέλος της παράστασης τα τρομερά παιδιά και οι τρομεροί μεγάλοι θα φτιάξουν μια μικρή κατασκευή εμπνευσμένη από το θέμα της παράστασης.

Αφήγηση: Βιολέτα Σολιδάκη


Η ταυτότητα της παράστασης

Τίτλος: «Τρομερά παραμύθια για ατρόμητους»
Αφήγηση: Βιολέτα Σολιδάκη
Πότε: Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 12:00
Διάρκεια: 60 λεπτά
Απευθύνεται: Σε παιδιά 7+, εφήβους και ενήλικες
Εισιτήρια: 6€
                   4€ άνεργοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοιΓια κρατήσεις θέσεων πατήστε  ΕΔΩ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104313332
Ιστοσελίδα: www.e-mythos.eu
«Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς», βρίσκεται στην οδό Ιωσήφ των Ρογών 11 και Λεμπέση, πλησίον του Μετρό Ακρόπολη και του Τραμ Λ. Βουλιαγμένης (Χάρτης περιοχής)