«Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε φίλοι της ζωής»

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 21:00, στο «Σπίτι των Παραμυθιών-To Μουσείο Αλλιώς», η Δώρα Τάτση θα αφηγηθεί ιστορίες για τη φιλία. Στη μουσική θα συνοδεύει η μικρή Νεφέλη Ζολώτα-Τάτση.


Πόσο μεγάλο δώρο είναι η φιλία κι όταν το βρίσκεις τι είσαι ικανός να κάνεις για να μην το χάσεις; Πόση δύναμη κρύβει μέσα της η φιλία και πόσες μεταμορφώσεις μπορεί να πετύχει; Πόσο δρόμο μπορεί να διασχίσει κανείς για να φτάσει στον φίλο του; Χάνεται η φιλία με την απόσταση ή μένει σαν το δέντρο ριζωμένη να έρθει ο καιρός να σμίξουν πάλι οι φίλοι; Σε όλα αυτά κι άλλα πολλά θα μας απαντήσουν οι ήρωες των ιστοριών με τις περιπέτειες, τις δοκιμασίες και τους δρόμους που θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της φιλίας!


Η ταυτότητα της παράστασης
Τίτλος: «Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε φίλοι της ζωής»
Αφήγηση: Δώρα Τάτση
Μουσική: Νεφέλη Ζολώτα-Τάτση
Που: «Σπίτι των Παραμυθιών - To Μουσείο Αλλιώς»
Διεύθυνση: Ιωσήφ των Ρογών 11, Ακρόπολη, Αθήνα ΤΚ 11743
Πότε: Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015
Ώρα: 21:00
Διάρκεια: 60’
Απευθύνεται: Σε παιδιά και ενήλικες που νοιώθουν παιδιά
Είσοδος: 6€               4€ φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι (απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας)

Κρατήσεις θέσεων στο e-mail: folktaleshouse@gmail.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤηλέφωνο επικοινωνίας: 2104313332
Ιστοσελίδα: www.e-mythos.eu«Το Σπίτι των Παραμυθιών» - Το Μουσείο Αλλιώς, βρίσκεται στην οδό Ιωσήφ των Ρογών 11 και Λεμπέση, πλησίον του Μετρό Ακρόπολη και του Τραμ Λ. Βουλιαγμένης (Χάρτης περιοχής)


Λίγα λόγια για τη Δώρα Τάτση
Η Δώρα Τάτση γεννήθηκε στην Αθήνα, ζει και εργάζεται στα Ιωάννινα. Είναι Ψυχολόγος με Μεταπτυχιακό στην Εξελικτική Ψυχολογία και την Προσχολική Εκπαίδευση. Ως Ψυχολόγος έχει εργαστεί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε σχολεία Γενικής και Ειδικής Αγωγής, καθώς και σε διαγνωστικές και υποστηρικτικές δομές. Έχει εργαστεί ατομικά αλλά και με ομάδες παιδιών, εφήβων, γονέων και εκπαιδευτικών. Επιπλέον, τα τελευταία 5 χρόνια ήρθε σε επαφή με την Τέχνη της Αφήγησης συμμετέχοντας σε πολλά φεστιβάλ Αφήγησης στην Ελλάδα. Έχει παρακολουθήσει εργαστήρια και ετήσια σεμινάρια με αρκετούς Έλληνες Επαγγελματίες Αφηγητές και Δασκάλους της Αφηγηματικής Τέχνης. Έχει οργανώσει ετήσια εκπαιδευτικά σεμινάρια Αφήγησης στα Ιωάννινα. Είναι μέλος της Αφηγηματικής Ομάδας «Αφηγήσεις της Λίμνης», δίνει παραστάσεις αφήγησης και διεξάγει εργαστήρια αφήγησης για παιδιά στα Ιωάννινα και στην Ήπειρο κυρίως αλλά και σε άλλες πόλεις. Έχει παρουσιάσει σαν προσκεκλημένη εισηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θέμα για τις Τεχνικές Αφήγησης, αλλά και σε Ημερίδα των Δομών Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης-Πρόγραμμα «Ψυχαργώς» του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας θέμα για το «Παραμύθι: Η σημασία του για τον ανθρώπινο ψυχισμό και ο ρόλος του στην αντιμετώπιση των φοβιών».



Φωτογραφίες από την παράσταση