Η Κυρία Πολυξένη ξανάρχεται την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Για παιδιά από 2 έως 3 ½ ετών
Αγαπητοί μικροί και μεγάλοι φίλοι των μύθων και των παραμυθιών, η ομάδα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η Κυρία Πολυξένη και οι μάγοι του πλεκτού» για παιδιά από 2 έως 3 ½ ετών για όσους δεν βρήκαν θέση στην πρώτη συνάντηση ξανάρχεται την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00. 

Ευχαριστούμε και σας αναμένουμε!Χιόνι έχει καλύψει τα πάντα. Η κυρία Πολυξένη, για να ζεσταθούν κι εκείνη και ο γάτος της, ο Ψιψίνος, πλέκει ένα τεράστιο πλεκτό και σκεπάζει όλο το… σπίτι! Όμως, το άλλο πρωί, μόλις ξυπνήσουν, όλα είναι παγωμένα πάλι, και το τεράστιο πλεκτό… λείπει! Κάποιος το έκλεψε!

 Τα παιδιά θα μπουν μέσα στο Πλεκτοδάσος για να ανακαλύψουν ποιος έχει κάνει μια τέτοια αταξία και γιατί. Παίζοντας με τους ρόλους του παραμυθιού τα παιδιά ζωντανεύουν την ιστορία, εκφράζονται, εξοικειώνονται με την κίνηση και τον λόγο και κυρίως ψυχαγωγούνται.
Σχεδιασμός - υλοποίηση: Μαρία Ζουράρη


Η ταυτότητα του προγράμματος

Τίτλος:  Η Κυρία πολυξένη και οι μάγοι του πλεκτού
Σχεδιασμός - υλοποίηση: Μαρία Ζουράρη

Που: «Το Σπίτι των Παραμυθιών-Το Μουσείο Αλλιώς»
Πότε: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, 12:00 
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. 17:00 (έκτακτη)
Διάρκεια: 60'
Απευθύνεται: Σε παιδιά από 2 έως 3 ½ ετών και σε έναν συνοδό
Συμμετοχή : 6€ ανά παιδί (ο συνοδός συμμετέχει δωρεάν)


Λόγω περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη  
η κράτηση θέσεων ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4313332
Ιστοσελίδα: www.e-mythos.eu

«Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς», βρίσκεται στην οδό Ιωσήφ των Ρογών 11 και Λεμπέση, πλησίον του Μετρό Ακρόπολη και του Τραμ Λ. Βουλιαγμένης (Χάρτης περιοχής)