51ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ « Ο Γκιώνης κι εγώ»


Στο 51ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα: 21:30 – 22:30 στην σκηνή «Καλιρρόη Πάρεν» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μαρίνας Χατζηθεολόγου  « Ο Γκιώνης κι εγώ» των εκδόσεων Πνοή.
Στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι εκδόσεις συμμετέχουν:

Συγγραφέας 
Μαρίνα Χατζηθεολόγου 

Ομιλητές
Μαρία Βραχιονίδου (Γλωσσολόγος, ερευνήτρια ΚΕΝΔΙ Ακαδημίας Αθηνών)

Γιώργος Ευγενικός (Αφηγητής, Καλλιτεχνικός διευθυντής Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών).

Ανάγνωση αποσπασμάτων
Κατερίνα Σταθοπούλου (Αφηγήτρια παραμυθιών, ηθοποιός)

Συντονισμός 
Κάκια Ξύδη (Εκδότρια συγγραφέας)


To βιβλίο πραγματεύεται κυρίως την εσωτερική πορεία που διανύει ο καθένας μας ως επιβάτης στο ταξίδι της ζωής  τη σχέση της αγάπης με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Ένα κορίτσι συναντά ένα πουλί, ή ένα πλάσμα με φτερά. Το πουλί γίνεται ο καλύτερός της δάσκαλος, και πάνω στα φτερά του γνωρίζει τα αόρατα νήματα του κόσμου. Μια τρυφερή ιστορία με συγκινητικούς διαλόγους, για την ανακάλυψη της μικρής κουκκίδας του εαυτού μέσα στον μακρόκοσμο. Η πρώτη φορά που ο χρόνος γίνεται χωρισμός, ο θάνατος ένα κανάλι προς την αιωνιότητα, η εμπιστοσύνη αγάπη, και η αγάπη ελευθερία.

«Αγαπώντας με, με έκανες να ψάξω να βρω το σπίτι μου. Γιατί «σπίτι» είναι εκεί που επιστρέφει κανείς όταν έχει αγαπηθεί πολύ. Όταν με ευγνωμοσύνη γυρνά για να πει ευχαριστώ στους θεούς».-------------------------------------------------------------------------------------
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 Η «Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης» στην Αθήνα θα λειτουργήσει στο «Σπίτι των Παραμυθιών- Το Μουσείο Αλλιώς» από την  Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023  και κάθε Τετάρτη, ώρες 18:00-21:00.Δυναμική και δημιουργική προσέγγιση της αφηγηματικής τέχνης

Τα μαθήματα απευθύνονται σε κάθε ενήλικα που αγαπά τις ιστορίες και τον προφορικό λόγο, 
και επιθυμεί...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ