Η ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑ ΚΡΥΩΝΕΙ: Παράσταση για βρέφη από 12 έως 24 μηνών



Οι θέσεις για το πρόγραμμα είναι όλες κρατημένες. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας.
















Παραστάσεις για πολύ μικρά παιδιά γεμάτες εικόνες, ήχους, κορδέλες, μυρωδιές και υφάσματα! Για να απολαύσουν οι πιο μικροί με όλες τις αισθήσεις τους στην αγκαλιά των γονιών τους. Αφήγηση παραμυθιών μόνο για οχτώ βρέφη ηλικίας από 12 έως 24 μηνών μαζί με τους συνοδούς τους.

Η παράσταση για βρέφη είναι μια εμπειρία με αισθήσεις και μια πρώτη επαφή με τη θεατρική συνθήκη. Τα μικρά μας αστεράκια κάθονται αναπαυτικά σε μαξιλάρια στο πάτωμα στην αγκαλιά του/της συνοδού και παρακολουθούν να ξεδιπλώνεται μπροστά τους ο κόσμος της φαντασίας. «Ό,τι κι αν συμβεί, δεν ενοχλεί», δηλαδή οι αντιδράσεις των νεαρών θεατών εντάσσονται στο παιχνίδι- παράσταση και το παιχνίδι γίνεται η γέφυρα για να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 11:00 

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ  εκτάκτως
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023. ώρα 17:00

«Η χιονονιφάδα κρυώνει»
Χριστουγεννιάτικη παράσταση για βρέφη από 12 έως 24 μηνών που βασίζεται στο παιχνίδι μέσα από τις αισθήσεις και την κίνηση. 

Η βασίλισσα του χιονιού έχει πολλές κόρες- χιονονιφάδες που κάθε χειμώνα στολίζουν τα Χριστούγεννα σε πόλεις και χωριά. Όμως η πιο μικρούλα χιονονιφάδα κρυώνει και δε θέλει να φύγει από την αγκαλιά της μαμάς της. Οι μικροί μας θεατές θα τη βοηθήσουν παίζοντας μαζί της με μπαλόνια κι υφάσματα, πασπαλίζοντας τήν με ζάχαρη άχνη από τους κουραμπιέδες και τραγουδώντας μαζί της κάλαντα.


Αφήγηση- εμψύχωση: Ελένη Κουρνέτα

Διάρκεια: 35-40 λεπτά

Ηλικίες: Βρέφη από 12 έως 24 μηνών


Για τις παραστάσεις που απευθύνονται σε βρέφη η συμμετοχή για τα παιδιά είναι 6€ και 4€ ο/η συνοδός.

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (οκτώ βρέφη με έναν συνοδό) είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΔΩ 

Οι θέσεις για την παράσταση είναι όλες κρατημένες. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας.


Πότε: Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2023 , ώρα 11:00

           Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 11:00 

           Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023. ώρα 17:00

Που: «Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς»

Πλατεία Κύπρου & Θουκυδίδου 54, Αγ. Δημήτριος, Αθήνα ΤΚ 173 43 Χάρτης



Λίγα λόγια για την Ελένη

Η Ελένη ως νηπιαγωγός στη φασαριόζικη Αθήνα εμπνέεται ιστορίες. Με τις γνώσεις της από το μεταπτυχιακό στο θέατρο για την εκπαίδευση εμψυχώνει δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά. Είναι απόφοιτη της σχολής αφηγηματικής τέχνης του κέντρου μελέτης και διάδοσης μύθων και παραμυθιών με το οποίο συνεργάζεται ως αφηγήτρια εμψυχώτρια σε παραστάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά.












ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 , ώρα 11:00

«Το ταξίδι της κάμπιας»
Μια παράσταση που βασίζεται στις αισθήσεις για βρέφη από 12 έως 24 μηνών αγκαλιά με τους γονείς τους. 

Μια μικρή κάμπια τρώει κι όλο μεγαλώνει…κι όσο μεγαλώνει οι μικροί μας θεατές ταξιδεύουν μαζί της με τις αισθήσεις τους… χαϊδεύουν υφάσματα, ακούν τον ήχους της φύσης, νιώθουν τις σταγόνες της βροχής, μυρίζουν τα λουλούδια του δάσους και συντροφεύουν την κάμπια μέχρι να γίνει πεταλούδα...στο τέλος την ακολουθούν σε ένα μουσικοκινητικό παιχνίδι μαζί με τους γονείς τους.