Το Φάντασμα της Όπερας


Η αφηγήτρια Σμαράγδα Αποστολάτου και η μουσικός Άννα Κατσούλη παρουσιάζουν στο «Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς»  το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 20:30
  «Το Φάντασμα της Όπερας»
Μια παράσταση που, μέσα της, μπλέκονται αρμονικά η αφήγηση, το θέατρο και η μουσική. 


Η όμορφη τραγουδίστρια Κριστίν Ντααέ, ακούει μια φωνή μέσα στους σκοτεινούς διαδρόμους της Όπερας. Εκείνη πιστεύει πως είναι ο «Άγγελος της Μουσικής». Όμως, αυτή η φωνή ανήκει σε ένα φάντασμα. Ένα φάντασμα που την ερωτεύεται και που θέλει να την πάρει μακριά από τον αγαπημένο της. Και τότε…ξυπνούν πάθη, έρωτες, ζήλια και δάκρυα.
Η Ταυτότητα της Παράστασης

Τίτλος: «Το Φάντασμα της Όπερας»
Αφήγηση: Σμαράγδα Αποστολάτου
Μουσική- Τραγούδι: Άννα Κατσούλη
Πότε:
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 20:30
Διάρκεια: 70 λεπτά
Απευθύνεται: Σε  ενήλικες και εφήβους
Εισιτήρια: 7€
                   5€ άνεργοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, φοιτητές


Για κρατήσεις θέσεων πατήστε  ΕΔΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104313332
Ιστοσελίδα: www.e-mythos.eu
«Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς», βρίσκεται στην οδό Ιωσήφ των Ρογών 11 και Λεμπέση, πλησίον του Μετρό Ακρόπολη και του Τραμ Λ. Βουλιαγμένης (Χάρτης περιοχής)Φωτογραφίες από την παράσταση  ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ;
«Το Σπίτι των Παραμυθιών» είναι πλησίον του Μετρό «Ακρόπολη» και του Τραμ «Λ. Βουλιαγμένης»

ΜΕΤΡΟ Σταθμός «Ακρόπολη»
Βγαίνουμε από τον Σταθμό «Ακρόπολη» στην έξοδο Αθανασίου Διάκου. Περπατάμε την Αθανασίου Διάκου και στα 100 μέτρα περνάμε από το φανάρι την λεωφόρο Συγγρού. Το πρώτο στενό που συναντάμε είναι η Ιωσήφ των Ρογών. 

ΤΡΑΜ Στάση «Λ. Βουλιαγμένης»
Το Τραμ μας αφήνει στην οδό Καλλιρόης (Στάση «Λ. Βουλιαγμένης»). Με κατεύθυνση προς Ακρόπολη περνάμε από το φανάρι την διασταύρωση των οδών Καλλιρρόης και Βούρβαχη. Το πρώτο στενό είναι η Ιωσήφ των Ρογών. 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Ανεβαίνοντας την λεωφόρο Συγγρού προς Αθήνα, πριν το τελευταίο φανάρι, στις στήλες Ολυμπίου Διός, κάνετε δεξιά στην οδό Λεμπέση (θα δείτε το κτίριο της Περιφέρειας Αττικής, Λεμπέση και Συγγρού). Η πρώτη κάθετος της Λεμπέση είναι η Ιωσήφ των Ρογών και ο αριθμός 11.