Του Έρωτα τα πάθη

ΚΑΜΑρωτά  ΣΟΥ  ΤΡΑ'χηλα, του έρωτα τα πάθη

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 21:00
Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 21:00


Δύο ιδιαίτερες βραδιές αφιερωμένες στου Έρωτα τα πάθη, μας περιμένουν στο ζεστό χώρο του «Σπιτιού των Παραμυθιών» που θα μεταμορφωθεί σε χαγιάτι της ανατολής με χαλιά και μαξιλάρια.
Η Βιολέτα Σολιδάκη και η Σμαράγδα Αποστολάτου θα μας προσφέρουν αρωματικό τσάι και ιστορίες για ήρωες τολμηρούς, που ακολούθησαν τον ξέφρενο παλμό της καρδιάς τους. Ο Σόλις Μπαρκί με το τρυφερό άγγιγμα της μουσικής του θα μας ταξιδέψει από την μια άκρη του κόσμου στην άλλη. Εκεί θα συναντήσουμε τους ήρωες των ιστοριών που ερωτεύονται με πάθος, δοκιμάζονται, αποκτούν σοφία. Για μια μόνο αγκαλιά μπορούν να έρθουν αντιμέτωποι ακόμα και με τον θάνατο. Για ένα φιλί μπορούν να φτάσουν στην άκρη του κόσμου. Για ένα βλέμμα μπορούν να σταματήσουν τη ροή του χρόνου. Για ένα σ' αγαπώ να αλλάξουν τον κόσμο...



Χρήσιμες Πληροφορίες
-Η παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους, έχει διάρκεια περίπου 80 λεπτά και θα μεσολαβήσει διάλειμμα.
-Χαλιά και μαξιλάρια θα αντικαταστήσουν τα καθίσματα. Προβλέπεται περιορισμένος αριθμός καθισμάτων.

Εισιτήρια
Είσοδος: 8€  / 6 € φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι
(Συμπεριλαμβάνεται και το τσάι)

Για κρατήσεις θέσεων πατήστε  ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104313332
Ιστοσελίδα: www.e-mythos.eu
«Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς», βρίσκεται στην οδό Ιωσήφ των Ρογών 11 και Λεμπέση, πλησίον του Μετρό Ακρόπολη και του Τραμ Λ. Βουλιαγμένης (Χάρτης περιοχής)





 

















ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ;
«Το Σπίτι των Παραμυθιών» είναι πλησίον του Μετρό «Ακρόπολη» και του Τραμ «Λ. Βουλιαγμένης»

ΜΕΤΡΟ Σταθμός «Ακρόπολη»
Βγαίνουμε από τον Σταθμό «Ακρόπολη» στην έξοδο Αθανασίου Διάκου. Περπατάμε την Αθανασίου Διάκου και στα 100 μέτρα περνάμε από το φανάρι την λεωφόρο Συγγρού. Το πρώτο στενό που συναντάμε είναι η Ιωσήφ των Ρογών. 

ΤΡΑΜ Στάση «Λ. Βουλιαγμένης»
Το Τραμ μας αφήνει στην οδό Καλλιρόης (Στάση «Λ. Βουλιαγμένης»). Με κατεύθυνση προς Ακρόπολη περνάμε από το φανάρι την διασταύρωση των οδών Καλλιρρόης και Βούρβαχη. Το πρώτο στενό είναι η Ιωσήφ των Ρογών. 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Ανεβαίνοντας την λεωφόρο Συγγρού προς Αθήνα, πριν το τελευταίο φανάρι, στις στήλες Ολυμπίου Διός, κάνετε δεξιά στην οδό Λεμπέση (θα δείτε το κτίριο της Περιφέρειας Αττικής, Λεμπέση και Συγγρού). Η πρώτη κάθετος της Λεμπέση είναι η Ιωσήφ των Ρογών και ο αριθμός 11.