«1821 Ανεπίσημα»

Γεγονότα που η ιστορία αποτύπωσε με μικρά γράμματα. Ανεπίσημα.


Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021. Ώρα 19:00 ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ Λόγω των περιοριστικών μέτρων έως τις 20 Σεπτεμβρίου, για τον Κορονοϊό

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021. Ώρα 09:00-10:00 / 18η Διεθνής έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021. Ώρα 09:00-10:00 και 11:00 - 12:00 / 18η Διεθνής έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
 (Για ενήλικες, εφήβους και παιδιά άνω των 7 ετών)

Το 1821 είναι ιστορίες για ονόματα ηρωικά και μάχες, είναι γεγονότα που μάθαμε στο σχολείο αλλά και πολλά περισσότερα. Πίσω από τα ονόματα, πίσω από αποφάσεις μεγάλες, συγκρούσεις, μάχες και πρωτόκολλα βρίσκονται οι χαρακτήρες. Βρίσκονται στιγμές καθημερινότητας μεγάλες και μικρές, ευτράπελες και σοβαρές, δραματικές και τραγικές. Μα πάνω απ’ όλα, βρίσκονται οι άνθρωποι. Γνωστοί και άγνωστοι αγωνιστές. Αυτές τις ιστορίες θα ακούσετε: που η ιστορία τις αποτύπωσε με μικρά γράμματα. Ανεπίσημα.

Αφήγηση: Γιώργος Ευγενικός


ΟΡΓΑΝΩΣΗ: 
Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών
Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτισμού
--------------------------------------------------------------------------
Η ταυτότητα της παράστασης
Τίτλος: «1821 Ανεπίσημα»
Αφήγηση: Γιώργος Ευγενικός
Πότε: Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2021, ώρα 21:00
Που: «Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς» και 18η Διεθνής έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ – HELEXPO).
Διάρκεια: 60 λεπτά
Απευθύνεται: Σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά άνω των 7 ετών


Για κρατήσεις θέσεων πατήστε  ΕΔΩ



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104313332
Ιστοσελίδα: www.e-mythos.eu
«Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς», βρίσκεται στην οδό Ιωσήφ των Ρογών 11 και Λεμπέση, πλησίον του Μετρό Ακρόπολη και του Τραμ Λ. Βουλιαγμένης (Χάρτης περιοχής)

---------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Με βάση αυτά, οι ανεμβολίαστοι θα πηγαίνουν σε χώρους θεάματος με rapid test αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν, καθώς οι συγκεκριμένοι χώροι θεάματος θα λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τους τελευταίες έξι μήνες.
Στην είσοδο θα γίνεται έλεγχος της βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης και έλεγχος ταυτοπροσωπίας με την εφαρμογή covid free app.

Η χρήση μάσκας για τους θεατές είναι υποχρεωτική, ενώ παράλληλα και εκτός αυτών, όπου υπάρχει συνάθροιση, θα πρέπει να υπάρχει σήμανση για υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Σημειώνεται πως η ισχύς των νέων μέτρων είναι από 12 Σεπτεμβρίου έως 31 Μαρτίου 2022.

Για τους μαθητές
Δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ, ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού 



----------------------------------------------------------------------------------------
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...


Το «Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών» και η «Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης» οργανώνουν εργαστήριο Αφηγηματικής Τέχνης στην Αθήνα για ενήλικες, από Σεπτέμβριο 2021 έως και Ιούνιο 2022, δύο Σαββατοκύριακα το μήνα στο «Σπίτι των Παραμυθιών το Μουσείο Αλλιώς».
 
Περισσότερες πληροφορίες  ΕΔΩ